Werkzaamheden

A50: verkeershinder ‘s nachts tussen Epe en knooppunt Hattemerbroek

Gepubliceerd op: 28 april 2022

We voeren groot onderhoud uit op de snelweg A50 tussen Epe en Heerde in de richting van Zwolle. In de periode van 30 mei tot 28 juni 2022 wordt er in 14 nachten aan de weg gewerkt.

De snelweg A50 is hierbij afgesloten voor verkeer tussen Epe en knooppunt Hattemerbroek in de richting van Zwolle. Het verkeer moet rekening houden met forse hinder, omleidingen en extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

We vervangen het asfalt op de A50 tussen Epe en Heerde. Daarnaast voeren we andere onderhoudswerkzaamheden uit zoals het herstellen van voegen, het aanbrengen van markering en we vervangen of vernieuwen de vangrail als dat nodig is.

Planning van de onderhoudswerkzaamheden

De A50 is afgesloten tussen Epe en knooppunt Hattemerbroek in totaal 14 nachten in de periode tussen 30 mei en 28 juni. Hiervoor worden verschillende tijden gebruikt, deze zijn aangepast aan de verkeersintensiteit op die dagen. Het verkeer wordt omgeleid via de N309 en de snelweg A28.

Advies aan weggebruikers

  • Vermijd tijdens de werkzaamheden de A50 tussen Epe en knooppunt Hattemerbroek.
  • Raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie en pas zo nodig uw reis hierop aan.
  • Houd rekening met extra reistijd.
  • Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de borden langs en boven de weg.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel gratis met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.