Nieuwsbericht

Inloopavond project Krib- en Oeververlaging Pannerdensch Kanaal; 10 maart 2020

Gepubliceerd op: 17 februari 2020 - Laatste update: 17 februari 2020, 14:34

Rijkswaterstaat en uitvoerder Ploegam houden op 10 maart 2020 een inloopavond voor iedereen rondom het project Krib- en Oeververlaging Pannerdensch Kanaal. De inloopavond vindt plaats in Ontmoetingscentrum Doornenburg.

Tijdens deze avond komt u meer te weten over de status van het project Krib- en Oeververlaging Pannerdensch Kanaal en kunt u het voorlopig ontwerp bekijken. Wilt u weten wat er de komende periode op stapel staat? Deskundigen van Rijkswaterstaat en Ploegam zijn aanwezig om toelichting te geven en al uw vragen te beantwoorden. Er is geen plenair programma: u kunt binnenlopen tussen 18.00 en 21.00 uur.

Ideeën gebied rondom Pannerdensch Kanaal

U kunt tijdens de inloopavond ook meer informatie krijgen over een bijzonder initiatief van Rijkswaterstaat. We willen onze bijzondere band met het Pannerdensch Kanaal versterken en zichtbaar maken. Hebt u een goed idee of voorstel die van toegevoegde waarde zijn voor mensen die wonen, werken en recreëren rondom het Pannerdensch Kanaal? Dan kunt u dat tijdens de inloopavond indienen. Wellicht wordt uw voorstel straks uitgevoerd.

Inloopavond Krib- en Oeververlaging Pannerdensch Kanaal

  • Datum: dinsdag 10 maart 2020
  • Locatie: Ontmoetingscentrum Doornenburg, Kerkstraat 3 in Doornenburg
  • Tijd: vrije inloop tussen 18.00 en 21.00 uur

Meer nieuws Pannerdensch Kanaal: verlaging van kribben en gestrekte oevers