Werkzaamheden

A67 ’s nachts dicht tussen oprit Asten (36) en knooppunt Leenderheide (richting Eindhoven); 14 - 15 november 2023

Gepubliceerd op: 31 oktober 2023 - Laatste update: 2 november 2023, 10:47

Rijkswaterstaat voert van dinsdag 14 november 21.00 tot woensdag 15 november 2023 05.00 uur onderhoud uit aan de A67. Hierdoor is de A67 tussen oprit Asten (36) en knooppunt Leenderheide in de richting van Eindhoven afgesloten voor al het verkeer.

Houd rekening met omleidingen en extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.

Van dinsdag 14 november 21.00 tot woensdag 15 november 05.00 uur is de A67 tussen oprit Asten (36) en knooppunt Leenderheide richting Eindhoven dicht voor al het verkeer:

  • parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Oeijenbraak met aangrenzend tankstation gelegen langs de A67
  • op- en afrit (34) Geldrop

Hinder op uw route?

Zoek op route of wegnummer

Omleidingsroutes

Gele borden geven plaatselijk informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud A67

Deze werkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het gaat om regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels terugkerend nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie A67

Heeft u vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden, neem dan contact met ons op.