Werkzaamheden

A4: onderhoudswerkzaamheden Ketheltunnel

Gepubliceerd op: 29 november 2021

Rijkswaterstaat voert op zaterdag 4 december vanaf 07.00 tot zondag 5 december 2021 19.00 uur werkzaamheden uit aan de Ketheltunnel op de A4, tussen Delft en Schiedam.

Gedurende de werkzaamheden is de Ketheltunnel in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Kethelplein en Delft. Houd rekening met 10 minuten extra reistijd.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit Delft omgeleid via de Kruithuisweg N470 naar de snelweg A13. Vanuit Schiedam wordt het verkeer omgeleid via Knooppunt Kethelplein en de snelweg A20 naar de A13. De omleidingsroutes worden met gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg aangegeven.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Werkzaamheden

De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste in Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur te garanderen en de veiligheid te kunnen waarborgen. De werkzaamheden gaan om diverse reguliere onderhoudswerkzaamheden.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).