A67: Weekendafsluiting tussen oprit (30) Eersel en knooppunt De Hogt (richting Eindhoven); 23 - 26 april 2021

Werkzaamheden

A67: Weekendafsluiting tussen oprit (30) Eersel en knooppunt De Hogt (richting Eindhoven); 23 - 26 april 2021

Gepubliceerd op: 12 april 2021, 16:30

Rijkswaterstaat voert grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan de A67 tussen knooppunt De Hogt en de Belgische grens. Om die reden is de A67 vanaf oprit (30) Eersel tot knooppunt De Hogt richting Eindhoven afgesloten van vrijdag 23 april 21.00 uur tot maandag 26 april 05.00 uur 2021.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Omleidingsroute

Het verkeer vanuit Antwerpen in de richting van Eindhoven wordt als volgt omgeleid:

  • volg de E19 in de richting van Breda (Nederland);
  • ga ter hoogte van de grensovergang over op de A16 in de richting van Breda;
  • ga ter hoogte van knooppunt Galder over de A58 in de richting van Eindhoven.

Het verkeer ter hoogte van de afsluiting bij afrit (30) Eersel vanuit België richting Eindhoven/Veldhoven wordt ter plekke omgeleid. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Regionaal verkeer

In de regio Eindhoven zijn behalve de werkzaamheden aan de A67 ook werkzaamheden gepland op regionale wegen ter hoogte van Veldhoven en Valkenswaard. Om de hinder voor weggebruikers zoveel als mogelijk te beperken, is hiermee bij de planning van de werkzaamheden aan de A67 rekening gehouden.

In overleg met de omliggende gemeenten, provincie Noord-Brabant en de hulpdiensten zijn de werkzaamheden aan de A67, aan de Kempenbaan in Veldhoven en van de ombouw N69 bij Valkenswaard zoveel als mogelijk op elkaar afgestemd. Meer informatie over deze werkzaamheden en de geplande afsluitingen staat op de websites van beide projecten: Kempenbaan Veldhoven en Grenscorridor N69.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de Geplande werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).