Werken bij Rijkswaterstaat

Werken bij Rijkswaterstaat

Werken met een ambitieuze groep mensen in een innovatieve omgeving aan kleine, grote en hele grote projecten die er echt toe doen. Projecten die de veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid van Nederland verbeteren. Een dynamisch proces waarin veel partijen een stem hebben, en je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen en inhoudelijk te versterken. Dat is Rijkswaterstaat.

Vacatures Rijkswaterstaat

8700
collega's werken aan de toekomst van Nederland

Op de website Werken bij Rijkswaterstaat vind je naast de meest recente vacatures, ook informatie over de ontwikkelingen op het werkgebied binnen onze organisatie. Je kunt er arbeidsvoorwaarden bekijken, collega’s ontmoeten en interessante artikelen lezen. Ook staat hier de kalender met events waar wij aan deelnemen en informatie over onze Meet & Greets en Inhousedagen.

Nieuwe traineewervingsronde

Heb jij recent een masterstudie afgerond op het gebied van (civiele) techniek, ICT, inkoop, water- of verkeersmanagement of duurzaamheid en milieu en ben je geïnteresseerd in een traineeship bij Rijkswaterstaat? Bij Rijkswaterstaat kun je meerdere keren per jaar instromen. Half november start een nieuwe traineegroep. Wij jij hiervoor in aanmerking komen? Solliciteer dan voor 5 oktober 2018.