Marktdagen

Rijkswaterstaat organiseert jaarlijks marktdagen om buiten de projectcontext in gesprek te gaan met opdrachtnemers.

Wisselwerking en speerpunten

Tijdens deze dagen spreken we over de wisselwerking tussen het opdrachtgeverschap van Rijkswaterstaat en de relatie met opdrachtnemers. Speerpunten in de samenwerking worden benoemd, en de gespreksagenda voor het komende jaar bepaald.

2019

Tijdens Marktdag 2019: Rijkswaterstaat Update! praten we graag door over de huidige stand van zaken rondom de gezamenlijke opgaven en uitdagingen die in de nabije toekomst voor ons liggen. De Rijkswaterstaat Update! vond plaats in het Rijkswaterstaat Paviljoen op woensdagmiddag 16 januari 2019 tijdens InfraTech in Rotterdam Ahoy.

2018

Het thema van de Rijkswaterstaat Markdag in 2018 was ‘The future starts now!’. Samen staan we de komende jaren voor een aantal grote complexe opgaven zoals die beschreven staan in onder andere de Bouwagenda en de Marktvisie. Denk bijvoorbeeld aan: Vervang & Renovatie, Smart mobilityData en Informatievoorziening en Duurzame leefomgeving. Voor het uitvoeren van deze opgaven hebben wij de hele sector nodig om deze opgaven samen te realiseren. The future starts now! Bekijk hier de aftermovie.

2017

De Rijkswaterstaat Marktdag 2017 vond plaats op 18 januari tijdens InfraTech in Ahoy Rotterdam. Ruim 380 partners brachten de Marktvisie verder tijdens verschillende dialoogsessies. Het thema: 'visie in uitvoering'.

Onderliggende pagina's