01 Veelgestelde vragen

  1. Van kunstwerken in het hoofdwegennet, het hoofdvaarwegennet en het hoofdwatersysteem zijn de gegevens in DISK geregistreerd. DISK bevat zowel de inspectieresultaten als de onderhoudsplanning.

  2. Medewerkers van inspectiebedrijven die in DISK willen werken, dienen afzonderlijk (persoonsgebonden) een formulier in te vullen en te retourneren naar de DISK helpdesk. Na het volgen van een online DISK cursus en het succesvol afronden van een proefinspectie ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot DISK. Autorisatie om DISK in te zien kunt u aanvragen met het contactformulier.

  3. Documenten die op DISK betrekking hebben zijn verzameld op het samenwerkingsportaal VPR DISK Helpdesk. Toegang voor dit samenwerkingsportaal moet apart aangevraagd worden. U kunt hiervoor het contactformulier invullen.

  4. Alle DISK gerelateerde vragen worden afgehandeld via de DISK Helpdesk. Hier wordt uw vraag geregistreerd en uitgezet naar de DISK specialisten die uw vraag beantwoorden. U kunt de helpdesk bereiken via het contactformulier.

Onderliggende pagina's