07 Contact

LEF future center
Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht 

Postbus 2232
3500 GE Utrecht 

088-797 1900

Wilt u meer informatie over LEF future center?

Neem dan contact met ons op via e-mail.

Wilt u aanvraag indienen?

Op de pagina Voor wie is LEF? staat uitgelegd hoe u een aanvraag kunt doen.

Heeft u een andere vraag aan Rijkswaterstaat?

Wellicht staat het antwoord bij de Veelgestelde vragen. U kunt ook contact opnemen met onze Landelijke Informatielijn. Bel gratis 0800 - 8002 of gebruik het contactformulier.

Route LEF future center Rijkswaterstaat

LEF is op de volgende manieren bereikbaar: 

Openbaar vervoer 

  • Op het Centraal Station in Utrecht neemt u de sneltram richting Nieuwegein/IJsselstein. U kunt ook gebruikmaken van de buslijnen 65, 66, 74 en 77. Als u uitstapt bij de halte ‘P+R Westraven’ is de loopafstand naar het gebouw ongeveer 200 m.

Fiets

  • Plan uw route via de ANWB-fietsrouteplannerof de Fietsersbond Routeplanner. De routeplanner van de Fietsersbond heeft ook een mobiele versie.

Auto

  • Vanuit de richting Den Haag/Rotterdam (A12): bij knooppunt Oudenrijn richting Nieuwegein/Utrecht/Houten aanhouden. Daarna Utrecht/Houten. Na het Amsterdam-Rijnkanaal afslag Utrecht/Jaarbeurs. Voor de verkeerslichten rechtsaf P+R Westraven (Transferium) inrijden en daar parkeren.
  • Vanuit de richting Amsterdam/Den Bosch (A2): eerst Arnhem (A12), en dan Nieuwegein/Utrecht/Houten aanhouden. Daarna Utrecht/Houten. Na het Amsterdam-Rijnkanaal afslag Utrecht/Jaarbeurs. Voor de verkeerslichten rechtsaf P+R Westraven (Transferium) inrijden en daar parkeren.
  • Vanuit de richting Arnhem (A12): bij het knooppunt Lunetten afslag Utrecht/Nieuwegein/Hilversum/Breda. Daarna Utrecht/Nieuwegein aanhouden. Afslag Utrecht/Jaarbeurs. Bij de verkeerslichten linksaf, onder het viaduct door, bij de verkeerslichten rechtdoor en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Parkeren in P+R Westraven (Transferium).
  • Vanuit de richting Hilversum/Breda/Den Bosch (A27): Utrecht/Den Haag (A12) aanhouden. Daarna Utrecht/Nieuwegein (A12) aanhouden. Dan afslag Utrecht/Jaarbeurs. Bij de verkeerslichten linksaf, onder het viaduct door, bij de verkeerslichten rechtdoor en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Parkeren in P+R Westraven (Transferium)

Parkeren

U kunt parkeren in P+R Westraven (Transferium) à €4,69 per dag. Betaalautomaten vind u op de begane grond aan de voorzijde van de parkeergarage en bij de achteruitgang aan de kant van het Rijkswaterstaatgebouw.