Week van de Circulaire Economie 2018

Week van de Circulaire Economie 2018

Tijdens de Week van de Circulaire Economie 2018 laat Rijkswaterstaat zien hoe door innovatie wordt bijdragen aan de duurzaamheid van Nederland.

Tijdens de Week van de Circulaire Economie laat Rijkswaterstaat zien hoe hoe we binnen verschillende projecten al circulair werken. Dat wil zeggen, grondstoffen hoogwaardig hergebruiken en zo min mogelijk afval produceren. In 2030 wil Rijkswaterstaat circulair werken. 

Samen met onze partners organiseren we diverse sessies en netwerkmomenten om de transitie naar de circulaire economie te versnellen. Alle kennissessies van Rijkswaterstaat tijdens de Week van de Circulaire Economie 2018 zijn openbaar. Wegens de grote belangstelling is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Circulaire economie binnen Rijkswaterstaat

In 2030 wil Rijkswaterstaat circulair werken. Om de duurzaamheid van Nederland te bevorderen, werken we aan 4 strategieën: waarde behouden, circulair ontwerpen en bouwen, circulair aanbesteden en inkopen, en circulair materiaalgebruik. Meer informatie over hoe Rijkswaterstaat bijdraagt aan een duurzame toekomst, leest u op de pagina Circulaire economie.

Nieuws