N57, N59 en A58: Groot onderhoud

N57, N59 en A58: Groot onderhoud

Waarom?

  • Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan rijkswegen in Zeeland en op Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland.
  • Het onderhoud bestaat onder andere uit asfalteringswerkzaamheden, herstelwerkzaamheden aan het beton en de voegovergangen, werkzaamheden aan geleiderails en onderhoud aan kunstwerken.
  • Door onze wegen te onderhouden, zorgen we voor een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer, ook in de toekomst.

Hoe

46 km asfalt vervangen
5 km geleiderail vernieuwen

Heb ik last van de werkzaamheden?

Onderhoudswerkzaamheden kunnen leiden tot (tijdelijke) verkeershinder. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, werken we waar mogelijk op rustige tijdstippen. Bijvoorbeeld ’s nachts en in het weekend. 

De onderhoudswerkzaamheden op de N57 en de N59 zijn voor de zomer gepland tijdens 2 weekendafsluitingen en meerdere nachtelijke afsluitingen. Het regionale verkeer wordt lokaal omgeleid via de N215 en de parallelwegen van de N57 en N59. Het verkeer richting Zeeland en vanuit Zeeland richting Rotterdam wordt omgeleid via de omliggende rijkswegen. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden op de A58 vindt na de zomer plaats. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Houd tijdens de werkzaamheden rekening met extra reistijd en ga voorbereid op weg.

Wanneer?

Gereed: december 2018

Bekijk de planning

Deze planning is onder voorbehoud.

Vraag en antwoord

Welke onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd?

Voornamelijk asfaltwerkzaamheden. Vervangen van het asfalt is nodig om de verkeersveiligheid te kunnen blijven garanderen.

Wat doet Rijkswaterstaat om de hinder te beperken?

De werkzaamheden worden zo veel mogelijk ’s nachts uitgevoerd. De weg wordt dan helemaal afgesloten, zodat een stuk wegdek in één keer aangepakt kan worden.

Toon alle vragen

Onderliggende pagina's