N57, N59 en A58: groot onderhoud

N57, N59 en A58: groot onderhoud

Waarom

  • Rijkswaterstaat voert in het voor- en najaar van 2021 en 2022 onderhoud uit aan rijkswegen in Zeeland en op Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland.
  • Het onderhoud bestaat onder andere uit asfalteringswerkzaamheden en onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan de voegovergangen en vangrails.
  • Door onze wegen te onderhouden, zorgen we voor een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer, ook in de toekomst.

Hoe

Asfaltering van het wegdek en onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan voegovergangen en vangrails

Heb ik last van de werkzaamheden?

Onderhoudswerkzaamheden kunnen leiden tot (tijdelijke) verkeershinder. Om de hinder te beperken, stemmen we verschillende werkzaamheden van Rijkswaterstaat en werkzaamheden van andere wegbeheerders zoveel mogelijk op elkaar af en werken we waar mogelijk op rustige tijdstippen, zoals in de nachtelijke uren. De A58 en N57 zijn dit jaar enkele weekenden en nachten afgesloten. Houd tijdens de werkzaamheden rekening met extra reistijd en ga voorbereid op weg.

Rijkswaterstaat voert daarnaast ook werkzaamheden uit die niet leiden tot wegafsluitingen. Er kan dan wel een rijstrook afgesloten zijn of een snelheidsbeperking gelden. Deze werkzaamheden zijn niet opgenomen op deze webpagina.

Wanneer

Gereed: 2022
Tot nader order uitgesteld

Eind mei 2021 zou Rijkswaterstaat werkzaamheden uitvoeren rond Middelburg. Deze werkzaamheden zijn tot nader order uitgesteld.

Deze planning is onder voorbehoud.

Bekijk de planning

Nieuws

Meer nieuws

Zie ook