xx 09 Publieksdagen Velsertunnel

onderliggende pagina's

Publieksdagen Velsertunnel: zaterdag 7 januari afgelast; zondag 8 januari gaat door

Vanwege de voorspelling van het KNMI van Code oranje (sneeuw en ijzel) gaat de Publieksdag Velsertunnel op zaterdag 7 januari helaas niet door. Bezoekers van zaterdag zijn welkom op zondag, op exact het tijdstip dat zij zaterdag zouden komen volgens hun toegangsbewijs. Om dit mogelijk te maken, stelt Rijkswaterstaat extra capaciteit en toezicht beschikbaar.

Zondag 8 januari

De publieksdag op zondag 8 januari in de Velsertunnel wordt een feestelijke gebeurtenis voor jong en oud. Bezoekers kunnen op hun gemak door de nu nog smetteloze tunnel lopen. In de tunnel leggen we op allerlei manieren uit wat er de afgelopen maanden aan werk is verzet. Mensen van Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie Hyacint zijn aanwezig om toelichting te geven bij de hoogtepunten van de renovatie. Denk aan de nieuwe ventilatie of de 5 nieuwe veilige ruimtes in het midden van de tunnel. Antwoorden op praktische vragen, zoals over de bereikbaarheid, vindt u in de Veelgestelde vragen publieksdagen Velsertunnel (PDF, 447,47 kB).

Inschrijven

De publieksdagen zijn gratis te bezoeken. Wel moet u zich inschrijven voor een bepaalde dag en tijd. Je ontvangt een kaartje dat geldt als toegangsbewijs. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Bereikbaarheid

De publieksdag is het best bereikbaar per fiets of met het openbaar vervoer.

Is het evenement geschikt voor kinderen?

Ook voor kinderen is het leuk door de Velsertunnel te wandelen. Er staan onder meer zware bouwmachines tentoongesteld.

Stuur door