Hinder en maatregelen

Tussen april en september 2019 voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit aan de snelweg A2 tussen Holendrecht en de Leidsche Rijntunnel.

Weekendwerkzaamheden Holendrecht-Leidsche Rijntunnel

De grootschalige onderhoudswerkzaamheden worden gedurende verschillende weekenden vanaf mei tot en met september 2019 uitgevoerd. Daarbij ondervindt het verkeer op de A2 hinder doordat er minder rijstroken beschikbaar zijn en toe- en afritten zijn afgesloten. Voor een planning van de weekendwerkzaamheden zie de tabel op de pagina Planning en aanpak.

Werkzaamheden 6 - 9 september

In het weekend van 6 tot 9 september 2019 voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit aan de A2 tussen de Leidsche Rijntunnel en Maarssen. Hierdoor is de hoofdrijbaan van de A2 tussen de Leidsche Rijntunnel en Maarssen in de richting van Amsterdam afgesloten voor al het verkeer. Ook is de verbindingsweg A12/A2 in knooppunt Oudenrijn, komende vanuit Den Haag richting Amsterdam, afgesloten voor al het verkeer. Tenslotte is het viaduct Lage Weide over de A2 afgesloten. Hierdoor zijn de afritten Utrecht-Leidsche Rijn-Centrum (7) deels afgesloten en is de oprit Utrecht-Leidsche Rijn-Centrum (7) richting Amsterdam volledig afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen en drukte rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot meer dan 30 minuten.

Zie ook