A10 Noord: groot onderhoud

A10 Noord: groot onderhoud

Waarom

  • De A10 Noord is toe aan groot onderhoud.
  • Met nieuw asfalt, nieuwe voegen bij bruggen en viaducten en een betere regenwaterafvoer, kan de A10 Noord weer jaren mee.
  • Zo zorgen we voor een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer. Ook in de toekomst.

Hoe

vernieuwen asfalt, vervangen voegen, verbeteren regenwaterafvoer, herstellen vangrail

Nieuwsbrief A10 Noord

In de nieuwsbrief A10 Noord houden wij u op de hoogte van wat er speelt. Via de knop hieronder meldt u zich voor deze nieuwsbrief aan en bekijkt u de laatste edities.

Heb ik last van de werkzaamheden?

Om hinder zoveel mogelijk te beperken, plannen we het groot onderhoud tijdens Hemelvaart en de pinksterperiode en in de zomer van 2020. Ondanks dat het dan rustiger is, zullen de werkzaamheden gepaard gaan met veel hinder. Denk aan geluidsoverlast, extra reistijd, verkeershinder en grootschalige omleidingen. We doen er alles aan om de overlast zo veel mogelijk te beperken. 

Door eerst de binnenring (richting Amersfoort en Utrecht) en vervolgens de buitenring (richting Zaanstad en de Coentunnel) af te sluiten, blijven Amsterdam en de omliggende gemeenten bereikbaar. Verkeer wordt omgeleid via de ringweg A10 en moet rekening houden met extra drukte en vertraging die kan oplopen tot meer dan een uur. 

De afsluiting van de A10 Noord overlapt deels met de afsluiting van de A8 richting Amsterdam tussen de N246 en knooppunt Zaandam.

Meer over hinder en maatregelen

Wanneer

Gereed: 10 augustus 2020

Bekijk de volledige planning

Deze planning is onder voorbehoud. Planning van de fasering van de realisatie, is nog niet bekend.

Nieuws

Meer nieuws

Onderliggende pagina's