Uitgesteld: A65/N65: weekendafsluiting tussen knooppunt Vught en Helvoirtseweg/John F. Kennedylaan (richting Tilburg); 27 - 29 november 2021

Werkzaamheden

Uitgesteld: A65/N65: weekendafsluiting tussen knooppunt Vught en Helvoirtseweg/John F. Kennedylaan (richting Tilburg); 27 - 29 november 2021

Gepubliceerd op: 4 november 2021 - Laatste update: 25 november 2021, 14:09

Rijkswaterstaat zou van zaterdag 27 november 21.00 uur tot maandag 29 november 2021 05.00 onderhoud uitvoeren aan de voegovergangen en het asfalt van de A65/N65 in de tunnel onder het spoor in de richting van Tilburg. In verband met de te verwachte weersomstandigheden kunnen werkzaamheden niet doorgaan. De werkzaamheden zullen worden verzet naar een nader te bepalen moment.

Origineel bericht: Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de voegovergangen en het asfalt van de A65/N65 in de tunnel onder het spoor in de richting van Tilburg. Hierdoor is van zaterdag 27 november 21.00 uur tot maandag 29 november 2021 05.00 uur de snelweg A65 tussen knooppunt Vught en de kruising met Helvoirtseweg/John F. Kennedylaan in Vught richting Tilburg afgesloten voor al het verkeer.

Ook de tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Afsluitingen A65/N65

De A65/N65 is tussen knooppunt Vught en de kruising met de Helvoirtseweg/John F. Kennedylaan richting Tilburg van zaterdag 27 november 21.00 uur tot maandag 29 november 05.00 uur op de volgende locaties afgesloten:

 • Afrit (1) Vught Centrum van de A65 komende vanuit Utrecht/Nijmegen richting ’s-Hertogenbosch
 • Oprit (1) Vught Centrum naar de A65 vanuit ’s-Hertogenbosch richting Tilburg
 • Op- en afrit Rembrandtlaan/Molenvenseweg van de N65 komende vanuit ’s-Hertogenbosch richting Tilburg
 • Oprit (22) Sint-Michielsgestel van de snelweg A2 richting Eindhoven/Tilburg

Omleidingsroutes

Het verkeer komende vanuit Utrecht (A2)/Nijmegen (A59) in de richting van Tilburg en Breda wordt als volgt omgeleid:

 • Volg de A2 tot knooppunt Empel
 • Ga ter hoogte van knooppunt Empel over op de snelweg A59 richting Waalwijk
 • Richting Tilburg: Volg de A59 en de N261 richting Tilburg
 • Richting Breda: Volg de A59 en de snelweg A27 richting Breda

Het verkeer ter hoogte van knooppunt Vught in de richting van Tilburg wordt als volgt omgeleid:

 • Ga ter hoogte van knooppunt Vught over op de A2
 • Volg de A2 tot knooppunt Batadorp
 • Ga ter hoogte van knooppunt Batadorp over de snelweg A58 in de richting van Tilburg

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2021 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A76

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).