Nieuwsbericht

Informatiecentrum Blankenburgverbinding 10 juli 2021 weer open

Gepubliceerd op: 5 juli 2021, 18.28 uur - Laatste update: 28 februari 2023, 11.27 uur

Op zaterdag 10 juli 2021 gaan de deuren van het informatiecentrum over de Blankenburgverbinding, de nieuwe snelweg A24 tussen Vlaardingen en Rozenburg, weer open. Zowel bij het informatiecentrum aan de Maassluissedijk, als bij het uitkijkpunt Rozenburg, worden belangstellenden die dag hartelijk ontvangen vanaf 10.00 uur.

De werkzaamheden hebben de afgelopen periode niet stilgelegen, daarom is in de tussentijd ook het informatiecentrum voorzien van een update. Aan de hand van een presentatie, verhalen, foto’s en filmpjes praten we het publiek bij over het verloop van de bouw van de Blankenburgverbinding.

Vanwege de geldende COVID-19 maatregelen mogen er maximaal 10 bezoekers tegelijkertijd worden ontvangen in het informatiecentrum en in de presentatieruimte.

Op de website van de Blankenburgverbinding is het programma van 10 juli te vinden en kan iedereen een plek voor een presentatie, een rondleiding in het informatiecentrum óf een wandeling langs het werk in Rozenburg reserveren. Ook is het mogelijk om zonder afspraak een bezoek te brengen aan het informatiecentrum, maar dan kan het zijn dat men even buiten aan de picknicktafel moet wachten. De koffie staat in ieder geval klaar!

Het informatiecentrum is te vinden aan de Maassluissedijk 199, poort 53 BAAK in Vlaardingen.