Nachtwerkzaamheden langs A20 in Vlaardingen (11 - 14 januari)

Werkzaamheden

Nachtwerkzaamheden langs A20 in Vlaardingen (11 - 14 januari)

Gepubliceerd op: 04 januari 2021- Laatste update: 04 januari 2021 10:35 uur

Van maandag 11 tot en met donderdag 14 januari 2021 zijn er in de nacht werkzaamheden aan de noordkant van de snelweg A20 tussen de Krabbeplas en afrit Maassluis. Ook overdag zullen daar werkzaamheden worden uitgevoerd. Er kan geluidsoverlast voor de omgeving zijn.

Werkzaamheden verbreding snelweg A20

Vanaf begin 2021 wordt voor de aanleg van de Blankenburgverbinding de snelweg A20 tussen het Kethelplein en het toekomstige knooppunt Vlaardingen verbreed van 2 naar 3 rijstroken.

Vangrail en heipalen

Om veilig langs de snelweg te kunnen werken, wordt tussen de Krabbeplas en Maassluis een vangrail langs de A20 geplaatst. Hiervoor wordt van 11 tot en met 14 januari in de avond en nacht de rechterrijstrook op de A20 richting Hoek van Holland afgesloten voor het verkeer. Ook zal aannemer BAAK op 11 januari in de avond en begin van de nacht 2 heipalen aanbrengen voor de funderingen van de portalen van de matrixborden, die daar komen. Dit duurt ongeveer 2 keer een half uur. Meer richting de Krabbeplas wordt er ook geheid, maar dit gebeurt overdag tussen 11 en 13 januari 2021 iets verder van de snelweg af.

Blankenburgverbinding

Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen met de snelweg A15 bij Rozenburg. Meer informatie over het project en de werkzaamheden vindt u op de website over de Blankenburgverbinding.

Onderliggende pagina's