19 januari 2021 online webinar over werkzaamheden verbreding A20 Vlaardingen voor Blankenburgverbinding

Nieuwsbericht

19 januari 2021 online webinar over werkzaamheden verbreding A20 Vlaardingen voor Blankenburgverbinding

Gepubliceerd op: 11 januari 2021- Laatste update: 11 januari 2021 17:33 uur

Om de werkzaamheden voor de verbreding van de snelweg A20 tussen knooppunt Kethelplein en toekomstig knooppunt Vlaardingen toe te lichten is er op dinsdag 19 januari 2021 om 19.00 uur een online informatiebijeenkomst (webinar). De A20 wordt verbreed naar 2x3 rijstroken op dat traject.

Iedereen die hiervoor belangstelling heeft kan het webinar thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen. Via een chatfunctie kunnen aanwezigen hun vragen stellen aan de medewerkers van Rijkswaterstaat en aannemer BAAK. Aanmelden kan via onderstaande aanmeldlink.

Uitleg over de werkzaamheden

In januari 2021 starten de werkzaamheden voor de verbreding, de planning en de hinder. Ook de werkzaamheden voor knooppunt Vlaardingen, de Hollandtunnel en de Maasdeltatunnel komen deze avond aan bod. Tijdens de bijeenkomst krijgen aanwezigen uitleg en wordt aandacht besteed aan wat bewoners en weggebruikers van het werk gaan merken.

Datum: Dinsdag 19 januari 2021
Tijd: 19.00 uur

Aanmelden webinar werkzaamheden Vlaardingen

Blankenburgverbinding

Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de snelweg A20 bij Vlaardingen met de snelweg A15 bij Rozenburg. Meer informatie over het project vindt u op de website over de Blankenburgverbinding.

Onderliggende pagina's