14 januari 2021 online webinar over werkzaamheden A15 Rozenburg en Maasdeltatunnel voor Blankenburgverbinding

Nieuwsbericht

14 januari 2021 online webinar over werkzaamheden A15 Rozenburg en Maasdeltatunnel voor Blankenburgverbinding

Gepubliceerd op: 11 januari 2021- Laatste update: 11 januari 2021 16:56 uur

Om de werkzaamheden bij Rozenburg voor de Blankenburgverbinding toe te lichten is er op donderdag 14 januari 2021 om 19:00 uur een online informatiebijeenkomst (webinar). De verkeersmaatregelen op de snelweg A15 en het werk aan knooppunt Rozenburg en de Maasdeltatunnel staan deze avond centraal.

Iedereen die hiervoor belangstelling heeft kan het webinar thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen. Via een chatfunctie kunnen aanwezigen hun vragen stellen aan de medewerkers van Rijkswaterstaat en aannemer BAAK. Aanmelden kan via onderstaande aanmeldlink.

Uitleg over de werkzaamheden

Met knooppunt Rozenburg sluit de snelweg A15 aan op de snelweg A24. Om het knooppunt veilig te kunnen bouwen zijn verkeersmaatregelen nodig op de A15. Van 23 januari tot 21 februari 2021 wordt de A15 bij Rozenburg versmald naar 2 rijstroken per rijrichting. Weggebruikers wordt geadviseerd om hier dan niet tijdens de spits te rijden. Tijdens de bijeenkomst krijgen aanwezigen uitleg over deze werkzaamheden en wordt aandacht besteed aan wat bewoners en weggebruikers van het werk bij de Maasdeltatunnel gaan merken.

Datum: Donderdag 14 januari 2021
Tijd: 19.00

Aanmelden webinar werkzaamheden Rozenburg

Blankenburgverbinding

Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de snelweg A20 bij Vlaardingen met de A15 bij Rozenburg. Meer informatie over het project vindt u op de website over de Blankenburgverbinding.

Onderliggende pagina's