Schilderwerk in slim-fit-coat brug Grave

Nieuwsbericht

Schilderwerk in slim-fit-coat brug Grave

Gepubliceerd op: 23 oktober 2020- Laatste update: 23 oktober 2020 15:47 uur

In augustus 2020 startte Gelders Staalstraal- en Schildersbedrijf B.V. (GSB) in opdracht van Rijkswaterstaat met het schilderen van brug Grave. De 9 bogen boven de brug krijgen een nieuwe verflaag. Dit gebeurt in een zogenaamde slim-fit-coat die om een brugdeel wordt bevestigd.

In het weekend van 22 en 23 augustus 2020 werd het stalen frame met afdekplaten om het 1e brugdeel vast gemaakt, een precisiewerk. De schilderwerkzaamheden vinden nu in de slim-fit-coat plaats, met zo min mogelijk hinder voor het verkeer.

Terugblik op plaatsing slim-fit-coat

Meer nieuws Maas: onderhoud en reparatie John S. Thompsonbrug Grave

Onderliggende pagina's