Rijksoverheid gunt inhuur van HR-professionals aan De Staffing Groep en Between Staffing

Nieuwsbericht

Rijksoverheid gunt inhuur van HR-professionals aan De Staffing Groep en Between Staffing

Gepubliceerd op: 30 oktober 2020- Laatste update: 30 oktober 2020 08:59 uur

De inhuur van HR-professionals voor de Rijksoverheid wordt de komende 4 jaar gedaan door De Staffing Groep en Between Staffing. De bureaus hebben de rijksbrede aanbesteding gewonnen voor het werven, pre-selecteren en ter beschikking stellen van flexibele arbeidskrachten voor tijdelijke inhuuropdrachten.

Ondersteuning van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is een belangrijk onderdeel van het contract.

Inkoopdienst Rijkswaterstaat

Het Inkoop Uitvoering Centrum Bedrijfsvoering van Rijkswaterstaat (IUC BV RWS) heeft namens en samen met 17 deelnemende rijksonderdelen deze opdracht gegund. De inkoopdienst van Rijkswaterstaat is verantwoordelijk voor de inkoop van de categorie ‘Duurzame inzetbaarheid en mobiliteit voor de Rijksoverheid’.

Marieke van der Aa, categoriemanager Duurzame inzetbaarheid en mobiliteit, licht de gunning toe: ‘De inschrijvingen van De Staffing Groep en Between Staffing dragen het beste bij aan onze gestelde doelstellingen rondom ‘de beste kandidaat op het juiste moment en plaats’ en ‘goed relatiemanagement met de opdrachtgever’.

Groeituin Social Return

De raamovereenkomst is in volume 1 van de grootste contracten onder de categorie. Tevens is het concept Groeituin Social Return onderdeel van deze aanbesteding. Deze doeltreffende innovatie helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zich verder te ontwikkelen. Op maat en zonder rompslomp. Dit met als doel de kans op een (duurzame) baan te vergroten. De raamovereenkomst heeft een maximale contractwaarde van 65 mln euro over een looptijd van 4 jaar.

Duurzaamheid

Peter Gram, Business Unitmanager bij De Staffing Groep: ‘Duurzaamheid is een erg belangrijk onderdeel binnen onze totale bedrijfsvoering. Deze gunning is daarom niet alleen een bevestiging van het beste aanbod op de vraag van de 17 deelnemers binnen deze raamovereenkomst, maar voor ons ook een mooie waardering van de manier waarop wij invulling geven aan onze werkzaamheden.

Succesvolle samenwerking

Ook het team van Between Staffing kijkt uit naar een succesvolle samenwerking, waarbij zij de Rijksoverheid ondersteunen door onder andere het leveren van gekwalificeerde HR-professionals. Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing: ‘Onze doelstelling voor deze raamovereenkomst is het plaatsen van de beste kandidaat op het juiste moment en plaats. Net zoals bij iedere samenwerking zijn wij erop gebrand om van de mantelovereenkomst een succes te maken.

Contractmanagement

Om de dienstverlening van De Staffing Groep en Between Staffing te kunnen monitoren, heeft het IUC BV (Digitaal aanbesteden Inkoopdomein Bedrijfsvoering) het contractmanagement efficiënt ingericht. Zo wordt onder andere de kwaliteit van de dienstverlening gemeten door middel van klanttevredenheidsonderzoeken onder de deelnemers in het contract.

Onderliggende pagina's