A76: Nachtafsluiting tussen knooppunt Kerensheide en afrit (3) Spaubeek (richting Heerlen); 6 - 7 oktober 2020

Werkzaamheden

A76: Nachtafsluiting tussen knooppunt Kerensheide en afrit (3) Spaubeek (richting Heerlen); 6 - 7 oktober 2020

Gepubliceerd op: 23 september 2020- Laatste update: 23 september 2020 15:07 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de snelweg A76 ter hoogte van knooppunt Kerensheide. Hierdoor is de A76 tussen knooppunt Kerensheide en afrit (3) Spaubeek richting Heerlen afgesloten van dinsdag 6 oktober 22.00 uur tot woensdag 7 oktober 2020 06.00 uur.

Tussenliggende op- en afritten zijn ook afgesloten evenals de snelweg A2/A76 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Kerensheide komende vanuit Eindhoven richting Heerlen. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen snelweg A76

Van dinsdag 6 oktober 22.00 uur tot woensdag 7 oktober 2020 06.00 uur is de snelweg A76 tussen knooppunt Kerensheide en afrit (3) Spaubeek richting Heerlen op de volgende plaatsen afgesloten: 

  • oprit (2) Geleen van de snelweg A76; 
  • afrit (3) Spaubeek van de snelweg A76 richting Geleen; 
  • de A2/A76 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Kerensheide komende vanuit Eindhoven.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande werkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's