A4: Nachtafsluiting tussen knooppunt Markiezaat en afrit (30) Hoogerheide in beide richtingen; 10 - 11 september 2020

Werkzaamheden

A4: Nachtafsluiting tussen knooppunt Markiezaat en afrit (30) Hoogerheide in beide richtingen; 10 - 11 september 2020

Gepubliceerd op: 08 september 2020- Laatste update: 08 september 2020 12:26 uur

Rijkswaterstaat voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A4. Hierdoor is de A4 tussen knooppunt Markiezaat en afrit (30) Hoogerheide in de richting van Bergen op Zoom afgesloten van donderdag 10 september 21.00 uur tot vrijdag 11 september 01.00 uur 2020.

Daarnaast is de A4 tussen oprit (30) Hoogerheide en knooppunt Markiezaat richting Vlissingen afgesloten van donderdag 10 september 23.00 uur tot vrijdag 11 september 05.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Let op: De werkzaamheden worden aansluitend aan elkaar uitgevoerd. Er is altijd 1 rijrichting open tussen 23.00 uur en 01.00 uur.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de Geplande werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's