Snelweg A2: Nachtafsluiting tussen knooppunt Het Vonderen en afrit (43) Maasbracht (richting Eindhoven); 27-28 augustus 2020

Werkzaamheden

Snelweg A2: Nachtafsluiting tussen knooppunt Het Vonderen en afrit (43) Maasbracht (richting Eindhoven); 27-28 augustus 2020

Gepubliceerd op: 07 augustus 2020- Laatste update: 07 augustus 2020 17:01 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt van de snelweg A2. Hierdoor is van donderdag 27 augustus 21.00 uur tot vrijdag 28 augustus 05.00 uur 2020 de A2 tussen knooppunt Het Vonderen en afrit (43) Maasbracht in de richting van Eindhoven afgesloten voor al het verkeer.

Hierdoor is ook de tussenliggende op- en afrit (44) St. Joost richting Eindhoven afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot maximaal 15 minuten.

Afsluiting A2

Van donderdag 27 augustus 21.00 uur tot vrijdag 28 augustus 05.00 uur is de snelweg A2 tussen knooppunt Het Vonderen en afrit (43) Maasbracht in de richting van Eindhoven afgesloten.

  • Op- en afrit (44) St. Joost van de A2 in de richting van Eindhoven
  • Oprit (43) Maasbracht van de A2 in de richting van Eindhoven
  • Parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Bosserhof met aangrenzend tankstation (Esso) langs de A2 in de richting van Eindhoven

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's