Suurhoffbrug (A15) in richting Maasvlakte van vrijdag 17 juli t/m zaterdag 18 juli 2020 afgesloten

Werkzaamheden

Suurhoffbrug (A15) in richting Maasvlakte van vrijdag 17 juli t/m zaterdag 18 juli 2020 afgesloten

Gepubliceerd op: 16 juli 2020- Laatste update: 16 juli 2020 11:36 uur

De Suurhoffbrug (A15), inclusief toerit 9, is van vrijdag 17 juli 18.00 uur tot en met zaterdag 18 juli 2020 16.00 uur in de richting van Rotterdam naar de Maasvlakte afgesloten voor al het verkeer.

Er vinden dan reparatiewerkzaamheden plaats. Verkeer vanuit Rotterdam richting Oostvoorne en de Maasvlakte wordt omgeleid. De vertraging is 10 tot 30 minuten.

De rechterrijstrook op de Suurhoffbrug in de richting naar de Maasvlakte is al vanaf maandag 13 juli 20.00 uur afgesloten in afwachting van de reparatie van de brug. De linkerrijstrook blijft beschikbaar tot de nacht dat de reparatie wordt uitgevoerd. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 5 tot 10 minuten.

Omleidingsroute afsluiting Suurhoffbrug

Verkeer vanuit Rotterdam richting Oostvoorne en de Maasvlakte wordt in de nacht en ochtend van vrijdag 17 juli op zaterdag 18 juli omgeleid via de snelweg A15 en de autowegen N57, N218 en N15. De vertraging is 10 tot 30 minuten.

Vervanging en renovatie infrastructuur Zuid-Holland

Rijkswaterstaat heeft de komende jaren een forse opgave voor vervanging en renovatie van de bestaande infrastructuur. De Suurhoffbrug is 1 van de 13 bruggen in Zuid-Holland die aangepakt wordt. Veel bruggen en tunnels stammen uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw en zijn aan groot onderhoud of vervanging toe. Door renovatie of vervanging zorgen we ervoor dat het verkeer vlot en veilig doorstroomt. Ook in de toekomst.

Veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden Suurhoffbrug

Kijk op de projectpagina A15: renovatie en nieuwbouw Suurhoffbrug voor meer informatie over de tijdelijke verbinding Suurhoffbrug. Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's