Nachtafsluiting N2 ter hoogte van Veldhoven (richting België en Venlo); 10-11 juli 2020

Werkzaamheden

Nachtafsluiting N2 ter hoogte van Veldhoven (richting België en Venlo); 10-11 juli 2020

Gepubliceerd op: 30 juni 2020- Laatste update: 30 juni 2020 11:27 uur

Rijkswaterstaat voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de autoweg N2 ter hoogte van Veldhoven. Daarbij is de weg afgesloten in de nacht van 10 op 11 juli 2020.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluiting N2

Op de autoweg N2 zijn van vrijdag 10 juli 21.00 uur tot zaterdag 11 juli 09.00 uur de volgende locaties afgesloten tussen afrit (30) Eindhoven-Centrum/Strijp en afrit (32) Veldhoven-Zuid richting België en Venlo:

  • op- en afrit (30A) Meerhoven-Zuid
  • op- en afrit rit (31) Veldhoven
  • afrit (32) Veldhoven-Zuid

Omleidingsroutes werkzaamheden N2

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden N2

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's