Nachtafsluiting A59/A29 tussen knooppunt Sabina en afrit (23) Willemstad (richting Rotterdam/Zierikzee); 13-14 juli 2020

Werkzaamheden

Nachtafsluiting A59/A29 tussen knooppunt Sabina en afrit (23) Willemstad (richting Rotterdam/Zierikzee); 13-14 juli 2020

Gepubliceerd op: 25 juni 2020- Laatste update: 25 juni 2020 16:49 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de snelwegen A59/A29 ter hoogte van knooppunt Sabina. Hierdoor is de A59/A29 tussen knooppunt Sabina en afrit (23) Willemstad (richting Rotterdam en Zierikzee) afgesloten van maandag 13 juli 21.00 tot dinsdag 14 juli 2020 05.00 uur.

Tegelijkertijd is de verbindingsweg A59/A29 ter hoogte van knooppunt Sabina komende vanuit Roosendaal en Dordrecht (richting Rotterdam en Zierikzee) afgesloten voor al het verkeer. Hetzelfde geldt voor afrit (23) Willemstad van de A59/A29. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Omleidingsroutes A59/A29

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden A59/A29

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A59/A29

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's