Meerdere nachtafsluitingen A4 ter hoogte van Bergen op Zoom en knooppunt Markiezaat; 6-14 juli 2020

Werkzaamheden

Meerdere nachtafsluitingen A4 ter hoogte van Bergen op Zoom en knooppunt Markiezaat; 6-14 juli 2020

Gepubliceerd op: 25 juni 2020- Laatste update: 25 juni 2020 17:16 uur

Rijkswaterstaat voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A4. Hierdoor is A4 tussen oprit (26) Halsteren en afrit (27) Bergen op Zoom in de richting van België afgesloten van maandag 6 juli 23.00 tot dinsdag 7 juli 2020 05.00 uur.

Daarnaast is de snelweg A4 afgesloten tussen oprit (30) Hoogerheide en knooppunt Markiezaat richting Vlissingen van maandag 13 juli 23.00 tot dinsdag 14 juli 05.00 uur. Tevens is de A4 afgesloten tussen knooppunt Markiezaat en afrit (30) Hoogerheide richting Bergen op Zoom van dinsdag 14 juli 23.00 tot woensdag 15 juli 2020 05.00 uur. In diezelfde periode is ook de verbindingsweg A4/A48 komende vanuit België afgesloten.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd.

Omleidingsroutes werkzaamheden A4

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden A4

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A4

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's