A58: avond- en nachtafsluiting tussen St. Annabosch en Gilze; (richting Tilburg); 16-17 juli 2020

Werkzaamheden

A58: avond- en nachtafsluiting tussen St. Annabosch en Gilze; (richting Tilburg); 16-17 juli 2020

Gepubliceerd op: 30 juni 2020- Laatste update: 30 juni 2020 13:08 uur

Rijkswaterstaat voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A58. Hierdoor is de A58 tussen knooppunt St. Annabosch en afrit (12) Gilze richting Tilburg afgesloten van donderdag 16 juli 21.00 uur tot vrijdag 17 juli 2020 05.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden zijn ook de tussenliggende op- en afritten alsmede de parkeerplaatsen/ verzorgingsplaatsen afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen wegwerkzaamheden A58

Van donderdag 16 juli 21.00 uur tot vrijdag 17 juli 05.00 uur vinden de volgende afsluitingen plaats op de snelweg A58 tussen knooppunt St. Annabosch en afrit (12) Gilze richting Tilburg:

  • op- en afrit (13) Bavel
  • parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Hoge Aard
  • parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Raakeind
  • tankstation (Esso)
  • afrit (12) Gilze

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie wegwerkzaamheden A58

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's