A58: avond- en nachtafsluiting tussen oprit (19) Etten-Leur-West/Vosdonk en afrit (23) Roosendaal-Oost (richting Roosendaal); 23-24 juni 2020

Werkzaamheden

A58: avond- en nachtafsluiting tussen oprit (19) Etten-Leur-West/Vosdonk en afrit (23) Roosendaal-Oost (richting Roosendaal); 23-24 juni 2020

Gepubliceerd op: 11 juni 2020- Laatste update: 11 juni 2020 12:47 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de snelweg A58. Hierdoor is de A58 tussen oprit (19) Etten-Leur-West/industrieterrein Vosdonk en afrit (23) Roosendaal-Oost in de richting van Roosendaal afgesloten van dinsdag 23 juni 20.00 tot woensdag 24 juni 2020 06.00 uur voor al het verkeer.

De tussenliggende op- en afritten langs de snelweg A58 zijn eveneens afgesloten. Evenals de parkeerplaats/verzorgingsplaats Hoezaar met het aangrenzende tankstation. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Afsluiting A58

  • Oprit (19) Etten-Leur-West/industrie terrein Vosdonk
  • Op- en afrit (20) St. Willebrord
  • Op- en afrit (21) Rucphen
  • Parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Hoezaar met aangrenzend tankstation (Shell)
  • Op- en afrit (22) Zegge
  • Afrit (23) Roosendaal-Oost

Omleidingsroutes A58

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de geleiderail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A58

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).