A50: avond- en nachtafsluitingen tussen knooppunt Bankhoef en aansluiting (17) Ravenstein; (beide richtingen); 22-24 juni 2020

Werkzaamheden

A50: avond- en nachtafsluitingen tussen knooppunt Bankhoef en aansluiting (17) Ravenstein; (beide richtingen); 22-24 juni 2020

Gepubliceerd op: 11 juni 2020- Laatste update: 11 juni 2020 14:23 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de Maasbrug in de snelweg A50. Hierdoor is de A50 tussen knooppunt Bankhoef en afrit (17) Ravenstein richting Eindhoven afgesloten van maandag 22 juni 21.00 uur tot dinsdag 23 juni 2020 05.00 uur.

Daarnaast is de snelweg A50 tussen oprit (17) Ravenstein en knooppunt Bankhoef richting Arnhem afgesloten van dinsdag 23 juni 21.00 uur tot woensdag 24 juni 05.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Omleidingsroutes werkzaamheden A50

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de geleiderail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie wegwerkzaamheden A50

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's