Weekendafsluiting A27 Hilversum richting Breda ter hoogte van knooppunt Rijnsweerd; 15-18 mei 2020

Werkzaamheden

Weekendafsluiting A27 Hilversum richting Breda ter hoogte van knooppunt Rijnsweerd; 15-18 mei 2020

Gepubliceerd op: 11 mei 2020- Laatste update: 15 mei 2020 13:52 uur

Rijkswaterstaat vervangt een deel van de asfaltdeklaag van de snelweg A27. In verband met deze onderhoudswerkzaamheden is van vrijdag 15 mei 21.00 tot maandag 18 mei 2020 05.00 uur de hoofdrijbaan van de A27, komend vanuit Hilversum richting Breda, ter hoogte van knooppunt Rijnsweerd afgesloten.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Omleidingsroutes werkzaamheden A27

Lokaal verkeer wordt omgeleid via de snelweg A28 richting Utrecht en de Waterlinieweg. Vanaf knooppunt Muiderberg wordt het verkeer richting Breda omgeleid via de snelwegen A1, A9 en A2. Bij knooppunt Eemnes wordt het verkeer richting Breda omgeleid via de snelwegen A1 en A28 en op de snelweg A27 wordt het verkeer richting Breda omgeleid via de N230. Hulpdiensten en lijndiensten hebben geen doorgang en dienen de omleiding te volgen.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld. Reservenachten voor deze werkzaamheden zijn maandag 18 mei 22.00 tot dinsdag 19 mei 05.00 uur en dinsdag 19 mei 22.00 tot woensdag 20 mei 2020 05.00 uur.

Coronamaatregelen

De coronamaatregelen hebben impact, ook op het werk van Rijkswaterstaat. Rijkswaterstaat staat ervoor aan de lat om de kritieke infrastructuur (wegen, vaarwegen en het watersysteem) draaiende te houden. In nauwe samenwerking met de marktpartijen zorgt Rijkswaterstaat ervoor dat beheer en onderhoud, vervanging en renovatie, aanleg en wegen en watermanagement, zo verantwoord mogelijk door kunnen gaan. Rijkswaterstaat en de GWW-sector, waaronder de betrokken brancheorganisaties, houden actief de vinger aan de pols en werken in goed overleg samen. Ook geplande of lopende aanbestedingen gaan zoveel mogelijk door.

Meer informatie werkzaamheden A27

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.

Onderliggende pagina's