Rijkswaterstaat presenteert jaarbericht 2019

Nieuwsbericht

Rijkswaterstaat presenteert jaarbericht 2019

Gepubliceerd op: 20 mei 2020- Laatste update: 20 mei 2020 15:06 uur

Onze kustlijn beschermen door het opspuiten van zand. De Afsluitdijk versterken. Files sneller oplossen door de strategische inzet van bergers. Het zijn maar een paar voorbeelden van het werk van Rijkswaterstaat in 2019. In ons jaarbericht 2019, dat op 20 mei 2020 verscheen, vindt u nog meer aansprekende resultaten.

Veilig, bereikbaar, leefbaar

Een veilig, bereikbaar en leefbaar Nederland. Daar gaat Rijkswaterstaat voor. Bijvoorbeeld door de aanleg van extra rijstroken en het verjongen, vernieuwen en verduurzamen van verouderende infrastructuur. Door experimenten met slimme technologie en moderne datavoorzieningen. En door het versterken van dijken, sluizen en gemalen. We trekken daarbij steeds intensiever op met burgers, bedrijven en maatschappelijke partners.

Jaarbericht 2019

In het jaarbericht 2019 leest u wat er in 2019 is gebeurd op gebied van duurzame leefomgeving, het slim mobiel houden van Nederland, integraal waterbeheer, grote projecten en informatievoorziening. We brengen een keur aan projecten die in 2019 zijn uitgevoerd of afgerond in beeld. Ook vertellen medewerkers en partners in interviews en filmpjes hoe hun werk heeft bijgedragen aan de doelstellingen van Rijkswaterstaat.

Onderliggende pagina's