Nachtafsluitingen A58 tussen knooppunt St. Annabosch en knooppunt Galder (richting Rotterdam en Antwerpen); 8-11 juni 2020

Nieuwsbericht

Nachtafsluitingen A58 tussen knooppunt St. Annabosch en knooppunt Galder (richting Rotterdam en Antwerpen); 8-11 juni 2020

Gepubliceerd op: 27 mei 2020- Laatste update: 27 mei 2020 13:48 uur

Rijkswaterstaat voert gepland onderhoud uit aan de snelweg A58. Hierdoor is van 8 tot 11 juni 2020, dagelijks van 21.00 tot 05.00 uur, de A58 tussen knooppunt St. Annabosch en knooppunt Galder (richting Rotterdam en Antwerpen) afgesloten.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Afsluitingen werkzaamheden A58

Van maandag 8 juni tot donderdag 11 juni 2020 is de snelweg A58 tussen knooppunt St. Annabosch en knooppunt Galder (richting Rotterdam en Antwerpen) dagelijks afgesloten tussen 21.00 en 05.00 uur op de volgende plaatsen:

  • op- en afrit (14) Ulvenhout
  • verbindingsweg A27/A58 ter hoogte van knooppunt St. Annabosch komende vanuit Breda richting Antwerpen en Bergen op Zoom

Omleidingsroutes werkzaamheden A58

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden A58

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A58

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's