Werkzaamheden A67 tussen knooppunt Zaarderheiken en afrit (39) Venlo-Tradeport West (richting Eindhoven); 22-25 april 2020

Werkzaamheden

Werkzaamheden A67 tussen knooppunt Zaarderheiken en afrit (39) Venlo-Tradeport West (richting Eindhoven); 22-25 april 2020

Gepubliceerd op: 10 april 2020- Laatste update: 10 april 2020 14:50 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan het asfalt van de snelweg A67. Hierdoor is van woensdag 22 april tot zaterdag 25 april (dagelijks tussen 22.00 en 08.00 uur) de A67 tussen knooppunt Zaarderheiken en afrit (39) Venlo-Tradeport West in de richting Eindhoven afgesloten.

In verband met deze werkzaamheden zijn ook meerdere verbindingswegen ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluitingen werkzaamheden A67

Van 22 tot 25 april 2020 is de snelweg A67 (dagelijks van 22.00 tot 05.00 uur) tussen knooppunt Zaarderheiken en afrit (39) Venlo-Tradeport West (richting Eindhoven) op de volgende plaatsen afgesloten:

  • afrit (39) Venlo Tradeport-West
  • A73/A67 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken komende vanuit Nijmegen
  • A73/A67 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken komende vanuit Roermond
  • parallelweg A67
  • A67/A73 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken komende vanuit Duitsland richting Roermond

Omleidingsroutes werkzaamheden A67

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden A67

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A67

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's