Rijkswaterstaat ondertekent verklaring ‘Samen doorbouwen aan Nederland’

Nieuwsbericht

Rijkswaterstaat ondertekent verklaring ‘Samen doorbouwen aan Nederland’

Gepubliceerd op: 23 april 2020- Laatste update: 23 april 2020 17:57 uur

Het is van groot belang dat we doorbouwen aan Nederland. De overheid, de bouw- en technieksector, banken en brancheverenigingen hebben daarom de verklaring ‘Samen doorbouwen aan Nederland’ opgesteld. Rijkswaterstaat is een van de ondertekenaars.

Verklaring Samen doorbouwen aan Nederland

De partijen hebben afspraken gemaakt over het door laten gaan of versnellen van investeringen, vergunningverlening en aanbestedingen. Zo willen zij voorkomen dat bouwprojecten vertragen of stil komen te liggen. Ook zijn de partijen overeengekomen dat eventuele risico’s gedeeld worden. De verklaring is ondertekend door Rijkswaterstaat en ruim 30 andere organisaties vanuit de overheid, infra, woningbouw en vastgoed.

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft al een aantal concrete afspraken gemaakt met de bouw- en technieksector rond project en aanbestedingen. Lees hier de verklaring ‘Samen doorbouwen aan Nederland’.

Onderliggende pagina's