Avond- en nachtafsluiting A2 tussen oprit (38) Weert-Noord en afrit (39) Nederweert (richting Maastricht); 1-2 mei 2020

Werkzaamheden

Avond- en nachtafsluiting A2 tussen oprit (38) Weert-Noord en afrit (39) Nederweert (richting Maastricht); 1-2 mei 2020

Gepubliceerd op: 30 april 2020- Laatste update: 30 april 2020 16:00 uur

Rijkswaterstaat voert gepland onderhoud uit aan het asfalt van de snelweg A2. Hierdoor is van vrijdag 1 mei 21.00 tot zaterdag 2 mei 2020 07.00 uur de A2 tussen oprit (38) Weert-Noord en afrit (39) Nederweert richting Maastricht afgesloten voor het verkeer.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Omleidingsroutes werkzaamheden A2

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden aan de snelweg A2 en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden A2

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A2

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's