Informatiecentrum Blankenburgverbinding open op zaterdag 7 maart 2020

Nieuwsbericht

Informatiecentrum Blankenburgverbinding open op zaterdag 7 maart 2020

Gepubliceerd op: 28 februari 2020- Laatste update: 03 maart 2020 16:40 uur

Het informatiecentrum van de Blankenburgverbinding is op zaterdag 7 maart 2020 open. Op deze dag kunt u zich laten informeren over de bouw van de Maasdeltatunnel en de voorbereidende werkzaamheden aan de snelweg A20.

Rijkswaterstaat en bouwconsortium Baak en zijn sinds juli 2019 aan het bouwen aan de Maasdeltatunnel. De contouren van de tunnel zijn goed zichtbaar. De Maasdeltatunnel verbindt de noord- en zuidoever van het Scheur/de Nieuwe Waterweg met elkaar. Graag vertellen we u meer over alle werkzaamheden die nog gaan plaatsvinden. Zo zijn we aan de zuidoever en noordoever volop bezig met het aanbrengen van ankerpalen en worden duikers ingezet voor het onderwaterwerk. Op de snelweg A20 zijn we bezig met het maken van ruimte voor de verbreding.

Openingstijden en presentaties informatiecentrum Blankenburgverbinding

Het informatiecentrum is zaterdag 7 maart geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis. De presentaties worden gegeven om 11.00, 13.00 en om 15.00 uur.

Informatiecentrum Blankenburgverbindnig

Het informatiecentrum vindt u aan de Maassluissedijk 199/poort 53 in Vlaardingen. Het informatiecentrum is ook doordeweeks open van woensdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Wilt u het informatiecentrum met een groep of school bezoeken? Kijk op de website van de Blankenburgverbinding voor de locatie en de mogelijkheden.

Onderliggende pagina's