Exclusieve fietsroute Blankenburgverbinding op zaterdag 1 februari 2020

Nieuwsbericht

Exclusieve fietsroute Blankenburgverbinding op zaterdag 1 februari 2020

Gepubliceerd op: 24 januari 2020- Laatste update: 24 januari 2020 15:10 uur

Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK organiseren weer fietsrondleidingen langs het werkterrein van de Blankenburgverbinding in Vlaardingen. Deze rondleidingen vinden op zaterdag 1 februari 2020 plaats.

De fietsrondleiding van ongeveer 10 km brengt u langs het werk van de Blankenburgverbinding. Op verschillende plekken stopt de rondleider om uitleg te geven over de werkzaamheden. De 1e stop is het uitkijkpunt bij de Maasdeltatunnel. Ook wordt er een exclusieve stop gemaakt dichtbij de Hollandtunnel.

Meld u snel aan

We fietsen op 3 verschillende momenten die dag: om 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur. Geef u op door een mail te sturen met uw voorkeurstijdstip. U ontvangt een mail als wij u hebben ingedeeld. Per keer kunnen maximaal 15 personen meefietsen. Meld u snel aan, want vol=vol. Er zijn fietsen beschikbaar, maar u kunt natuurlijk ook op uw eigen fiets komen.

Ook kunt u op eigen gelegenheid fietsen. Bij het uitkijkpunt van de Maasdeltatunnel aan de Maassluissedijk staat een voorlichter voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Een routekaart is beschikbaar in het informatiecentrum of u kunt deze downloaden via de website van de Blankenburgverbinding.

Openingstijden informatiecentrum

Het informatiecentrum van project Blankenburgverbinding aan de Maassluissedijk 199 in Vlaardingen is op zaterdag 1 februari 2020 open tussen 10.00 en 16.00 uur.

Onderliggende pagina's