A17: nachtafsluitingen tussen knooppunt De Stok en knooppunt Noordhoek (richting Rotterdam/Dordrecht); 2-6 december 2019

Werkzaamheden

A17: nachtafsluitingen tussen knooppunt De Stok en knooppunt Noordhoek (richting Rotterdam/Dordrecht); 2-6 december 2019

Gepubliceerd op: 29 november 2019- Laatste update: 29 november 2019 09:10 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de snelweg A17 tussen knooppunt De Stok en knooppunt Noordhoek in de richting van Rotterdam en Dordrecht. Hierdoor is de A17 vanaf knooppunt De Stok tot knooppunt Noordhoek (richting Rotterdam en Dordrecht) afgesloten in de avond en nacht van 20.00 uur tot de volgende ochtend 05.00 uur op maandag 2 december, dinsdag 3 december, woensdag 4 december en donderdag 5 december 2019.

Door de werkzaamheden zijn ook de tussenliggende op- en afritten afgesloten voor al het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen wegwerkzaamheden A17

Van 2 tot 6 december 2019 is de snelweg A17 tussen De Stok en knooppunt Noordhoek (richting Rotterdam en Dordrecht) dagelijks afgesloten van 20.00 uur tot 05.00 uur.

De afsluitingen zijn als volgt:

  • op- en afrit (19) Roosendaal-West
  • op- en afrit (20) Borchwerf
  • op- en afrit (21) Roosendaal-Noord
  • op- en afrit (22) Oudenbosch
  • op- en afrit (23) Stampersgat
  • op- en afrit (24) Standaardbuiten

Omleidingsroutes wegwerkzaamheden A17

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden A17

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud wegennet

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie wegwerkzaamheden A17

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's