A15: nachtafsluiting Noordtunnel; 30 november – 1 december 2019

Werkzaamheden

A15: nachtafsluiting Noordtunnel; 30 november – 1 december 2019

Gepubliceerd op: 22 november 2019- Laatste update: 22 november 2019 16:06 uur

Rijkswaterstaat voert in de nacht van zaterdag 30 november op zondag 1 december 2019 onderhoudswerkzaamheden uit nabij de Noordtunnel in de snelweg A15 tussen Ridderkerk en Alblasserdam.

Van zaterdag 30 november 21.00 uur tot zondag 1 december 2019 10.00 uur vinden werkzaamheden plaats nabij de Noordtunnel op de snelweg A15 ter hoogte van Alblasserdam. De tunnel is in de richting van Gorinchem afgesloten. Weggebruikers worden omgeleid via de Rotterdamseweg (autoweg N915) en de Brug over de Noord. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 5 tot 10 minuten.

Omleidingsroutes werkzaamheden A15

Tijdens de werkzaamheden geldt de volgende omleidingsroute:

  • verkeer in oostelijke richting, komende vanaf Rotterdam, richting Gorinchem/Nijmegen, volgt de N915 (Rotterdamseweg) door afslag 21 richting Hendrik Ido Ambacht te nemen, over de Brug over de Noord te rijden en in Alblasserdam de A15 richting Gorinchem/Nijmegen op te rijden
Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Over de werkzaamheden Noordtunnel (A15)

Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan het gladheidsmeldsysteem en de openbare verlichting. Met dit onderhoud zorgen we ervoor dat het verkeer in Zuid-Holland vlot en veilig kan blijven rijden.

Meer informatie wegwerkzaamheden A15

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. Heeft u vragen? Stuur dan een bericht naar het Twitteraccount van Rijkswaterstaat of bel met de Landelijke Informatielijn: 0800 – 8002 (gratis).

Onderliggende pagina's