Informatiebijeenkomst werkzaamheden A12 Galecopperbrug

Nieuwsbericht

Informatiebijeenkomst werkzaamheden A12 Galecopperbrug

Gepubliceerd op: 17 oktober 2019- Laatste update: 17 oktober 2019 16:05 uur

Rijkswaterstaat nodigt geïnteresseerden uit op het Rijkswaterstaatkantoor in Utrecht (Westraven) voor een kijkje in de keuken bij de werkzaamheden aan de Galecopperbrug.

De Galecopperbrug is de op een na drukste brug van Nederland. In 2013-2015 is de brug grootschalig gerenoveerd. Sinds september 2019 werken we aan de vervanging van de voegovergangen op de zuidbrug.

Informatiebijeenkomst Galecopperbrug

Rijkswaterstaat organiseert in samenwerking met aannemer KWS een korte informatiebijeenkomst over de huidige werkzaamheden. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen met interesse in wegenbouwprojecten. Iedereen is welkom, er is geen technische of praktijkkennis vereist. De bijeenkomsten vinden overdag en 's avonds plaats in Utrecht, op het kantoor van Rijkswaterstaat aan de Griffioenlaan 2 in Utrecht op de volgende data:

  • donderdag 24 oktober van 15.00 tot 17.00 uur (vol, inschrijven is niet meer mogelijk)
  • zaterdag 26 oktober 13.00 tot 15.00 uur (vol, inschrijven is niet meer mogelijk)
  • woensdag 30 oktober van 19.00 tot 21.00 uur (vol, inschrijven is niet meer mogelijk)

Programma Informatiebijeenkomst Galecopperbrug

Tijdens de bijeenkomst vertellen we over de geschiedenis van de bouw van de noord- en zuidbrug, over de eerdere renovatie en de huidige werkzaamheden. We tonen foto’s en filmmateriaal van de huidige werkzaamheden die we tot nu toe hebben uitgevoerd. Ook geven we uitleg over de aanpak van het werk: hoe bereid je het voor en waar loop je tegenaan tijdens de werkzaamheden? Daarna gaan we nog even naar buiten om de brug van dichterbij te bekijken. We blijven onderaan de brug bij het talud staan en kunnen helaas niet dicht bij het werk komen in verband met de veiligheid.

Aanmelding informatiebijeenkomst Galecopperbrug

De 3 bijeenkomsten zijn inmiddels gehouden of volgeboekt. Inschrijven is niet meer mogelijk. Het is niet mogelijk om de bijeenkomst bij te wonen zonder inschrijving; alleen vooraf aangemelde personen met een geldig identiteitsbewijs krijgen toegang tot het Rijkswaterstaatgebouw.

Onderliggende pagina's