A16: nachtafsluiting tussen knooppunt Galder en de grens met België; (richting Antwerpen); 23 oktober 2019

Werkzaamheden

Update: A16: nachtafsluiting tussen knooppunt Galder en de grens met België (richting Antwerpen); 22 oktober 2019

Gepubliceerd op: 10 oktober 2019- Laatste update: 17 oktober 2019 18:26 uur

De onderhoudswerkzaamheden aan de snelweg A16 tussen knooppunt Galder en de grens met België in de richting van Antwerpen zijn verplaatst van 23 oktober naar 22 oktober 2019 tussen 00.00 uur tot 05.00 uur. Hierdoor is de weg afgesloten voor al het verkeer. De afsluitingen en omleidingen zijn onveranderd.

--

Origineel bericht: Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A16 tussen knooppunt Galder en de grens met België in de richting van Antwerpen. Hierdoor is de weg afgesloten voor al het verkeer op woensdag 23 oktober van 00.00 uur tot 05.00 uur. Hierdoor is ook parkeergelegenheid Hazeldonk en aangrenzend tankstation evenals op- en afrit (14) Industrieterrein Hazeldonk van de snelweg A16 richting Antwerpen afgesloten. Het verkeer richting Antwerpen wordt omgeleid via Roosendaal en Bergen op Zoom via de snelweg A58 en snelweg A4. Houd rekening met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluitingen A16

Van woensdag 23 oktober 2019 00.00 uur tot 05.00 uur zijn de volgende locaties voor verkeer afgesloten:

  • de A16 tussen knooppunt Galder en de Belgische grens in de richting van Antwerpen
  • parkeergelegenheid Hazeldonk met aangelegen tankstation (Shell) langs de A16 richting Antwerpen
  • op- en afrit (14) Industrieterrein Hazeldonk van de A16 richting Antwerpen

Omleidingsroutes A16

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A16

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's