A15: werkzaamheden knooppunt Ridderkerk (richting Europoort); 18-21 oktober 2019

Werkzaamheden

A15: werkzaamheden knooppunt Ridderkerk (richting Europoort); 18-21 oktober 2019

Gepubliceerd op: 10 oktober 2019- Laatste update: 10 oktober 2019 10:37 uur

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 18 oktober 22.00 uur tot maandag 21 oktober 2019 05.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit op de snelweg A15 bij knooppunt Ridderkerk vanuit Dordrecht en Gorinchem richting Europoort.

De verbindingsweg van de snelweg A16 naar de snelweg A15 is daarbij afgesloten; weggebruikers richting Rotterdam-Zuid worden omgeleid via de parallelrijbaan in het knooppunt. Het overige verkeer wordt geadviseerd de omleiding via de Ring Rotterdam te volgen.

Afsluitingen werkzaamheden A15

Tijdens de weekendafsluiting is de A15 in de richting van Europoort en Maasvlakte in knooppunt Ridderkerk afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld naar vrijdag 22 november 22.00 uur tot maandag 25 november 2019 05.00 uur.

Omleidingsroutes werkzaamheden A15

Gedurende de werkzaamheden aan de A15 gelden de volgende omleidingsroutes:

  • verkeer vanuit Gorinchem en Dordrecht richting Europoort en Maasvlakte wordt omgeleid via A16, snelweg A20 en snelweg A4
  • verkeer vanuit Gorinchem en Dordrecht richting Rotterdam-Zuid wordt omgeleid via de parallelrijbaan van de A15

Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Periodiek onderhoud wegennet Zuid-Holland

Tijdens de werkzaamheden vervangt Rijkswaterstaat het asfalt en diverse voegovergangen. Het wegennet in de provincie Zuid-Holland heeft periodiek onderhoud nodig. Denk daarbij aan het vernieuwen van asfalt en het onderhoud aan kunstwerken, zoals viaducten. Met dit onderhoud zorgen we ervoor dat het verkeer in Zuid-Holland vlot en veilig kan blijven rijden.

Meer informatie werkzaamheden A15

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. Heeft u vragen? Twitter naar het Twitteraccount van Rijkswaterstaat of bel 0800 – 8002 (gratis).

Onderliggende pagina's