Weekendwerkzaamheden A76 provincie Limburg; 27-30 september 2019

Werkzaamheden

Weekendwerkzaamheden A76 provincie Limburg; 27-30 september 2019

Gepubliceerd op: 20 september 2019- Laatste update: 20 september 2019 12:14 uur

Provincie Limburg en Rijkswaterstaat leggen de laatste hand aan de Buitenring Parkstad Limburg en de aansluiting op de snelweg A76.

In het weekend van 27 tot en met 30 september 2019 vinden werkzaamheden plaats en wordt het turboverkeersplein definitief in gebruik genomen. Aannemerscombinatie Buitenring Parkstad Limburg voert de werkzaamheden uit.

Werkzaamheden A76 Nuth-Kerensheide

In het weekend van 27 tot en met 30 september 2019 wordt de nieuwe afrit van de snelweg A76 in de rijrichting Kerensheide definitief aangesloten. Om ruimte te maken voor de nieuwe afrit, is het noodzakelijk om de bestaande toerit (5) Nuth richting Kerensheide definitief af te sluiten vanaf vrijdagavond 27 september 2019 21.00 uur. De bestaande toerit wordt vrijdagnacht verwijderd. Zaterdagnacht wordt asfalt en belijning voor de nieuwe afrit (5) Nuth komende vanuit Heerlen aangebracht. Zondagnacht wordt vangrail geplaatst. In de hiervoor genoemde nachten zal de rechterrijstrook van de A76 in de rijrichting Kerensheide afgesloten zijn. De linkerrijstrook blijft beschikbaar voor het verkeer.

Omleidingsroute afgesloten toerit (5) Nuth

Verkeer dat gebruik wil maken van toerit (5) Nuth richting Kerensheide wordt omgeleid via de Daelderweg, de Nieuwe Nutherweg en toerit (5) Schinnen.

Ingebruikname turboverkeersplein en nieuwe toe- en afrit

Op maandagochtend 30 september 2019 worden het turboverkeersplein, de nieuwe afrit (5) Nuth komende vanuit Heerlen en de nieuwe toerit (5) Nuth richting Kerensheide vóór de ochtendspits in gebruik genomen. Vanaf dat moment worden de bestaande afrit (4) Schinnen komende vanuit Kerensheide en de bestaande toerit (4) Schinnen richting Kerensheide definitief afgesloten.

Meer informatie werkzaamheden A76

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden of wilt u meer weten over alle omleidingsroutes? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis) of kijk op de website Buitenring Parkstad Limburg.

Onderliggende pagina's