A77 richting Duitsland afgesloten door defecte voegovergang

Werkzaamheden

A77 richting Duitsland afgesloten door defecte voegovergang

Gepubliceerd op: 07 september 2019- Laatste update: 07 september 2019 14:10 uur

Vrijdagavond 6 september 2019 21.15 uur heeft Rijkswaterstaat de snelweg A77 richting Duitsland (Keulen) volledig afgesloten. Door een defecte voegovergang in de Maasbrug ter hoogte van Boxmeer is een onveilige situatie voor weggebruikers ontstaan.

Beperking hinder A77

Om de hinder te beperken, heeft Rijkswaterstaat de A77 in de rijrichting Nederland ingeregeld voor 2 verkeersstromen. Op de 2 rijstroken van de A77 in de rijrichting Nederland zijn zogenaamde doorsteken gerealiseerd en de rijstroken zijn met barriers gescheiden. Hierdoor kan het verkeer richting Duitsland toch gebruikmaken van de A77 (1 rijstrook). Er geldt wel een snelheidsbeperking van 70 km/u. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de reparatie op de A77 in de richting van Duitsland van start gaat en hoe lang de doorlooptijd is.

Onderliggende pagina's