Nachtelijke verkeershinder N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen; 3-4 september 2019

Werkzaamheden

Nachtelijke verkeershinder N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen; 3-4 september 2019

Gepubliceerd op: 30 augustus 2019- Laatste update: 30 augustus 2019 11:39 uur

Rijkswaterstaat voert in de nachten van 3 en 4 september 2019 onderhoudswerkzaamheden uit langs de autoweg N50.

In verband met deze werkzaamheden is de autoweg N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en aansluiting Kampen in deze nachten in beide richtingen afgesloten van 20.00 uur tot 06.00 uur. Verzorgingsplaats Zalkerbroek is bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van ongeveer 20 minuten.

Bermonderhoud N50

Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan de bermen (maaien en snoeien). Daarnaast vinden er herstelwerkzaamheden plaats aan markering en verlichting en kleine asfaltreparaties. De afsluiting vindt plaats van dinsdag 3 september 20.00 uur tot woensdag 4 september 2019 06.00 uur en van woensdag 4 september 20.00 uur tot donderdag 5 september 2019 06.00 uur.

Omleidingsroutes bermonderhoud N50

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. U kunt ook kijken op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Toch met de auto onderweg

Onderhoud snel- en autowegen Nederland

De snel- en autowegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat regelmatig beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie werkzaamheden N50

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel met de Landelijk Informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002.

Onderliggende pagina's