N3 deels afgesloten tussen Dordrecht Centrum/De Staart en Veer Werkendam; 9-12 augustus 2019

Werkzaamheden

N3 deels afgesloten tussen Dordrecht Centrum/De Staart en Veer Werkendam; 9-12 augustus 2019

Gepubliceerd op: 05 augustus 2019- Laatste update: 05 augustus 2019 16:44 uur

Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdag 9 tot maandag 12 augustus 2019 asfalteringswerkzaamheden uit aan de autoweg N3 tussen de aansluitingen Dordrecht Centrum/De Staart en Veer Werkendam.

Daarnaast worden ook meteen de vluchtstroken en goten geveegd, de kolken schoongemaakt, de verlichting onderhouden en de bermen gemaaid. Voor deze werkzaamheden is eerst de rijbaan richting Werkendam en daarna de rijbaan richting Dordrecht/De Staart afgesloten.

Werkzaamheden N3 richting Veer Werkendam

Het eerste onderhoud vindt plaats van vrijdagavond 9 augustus 21.00 uur tot zaterdagavond 10 augustus 23.00 uur. De autoweg N3 is dan gesloten voor weggebruikers vanaf de aansluiting De Staart tot Werkendam. Ook de tussenliggende toe- en afritten zijn gesloten. Gele borden langs de weg geven de omleidingsroute aan. Daarnaast geldt voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) een andere omleidingsroute. Dat verkeer wordt omgeleid via de snelweg A27, snelweg A59 en snelweg A16.

Werkzaamheden N3 richting Dordrecht Centrum/De Staart

Het tweede onderhoud vindt plaats van zaterdagavond 10 augustus 23.59 uur tot maandagochtend 12 augustus 05.00 uur. De N3 is dan gesloten voor weggebruikers vanaf de aansluiting Werkendam tot De Staart. Ook de tussenliggende toe- en afritten zijn gesloten. Gele borden langs de weg geven de omleidingsroute aan. Daarnaast geldt voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) een andere omleidingsroute. Dat verkeer wordt omgeleid via de A16, A59 en A27.

Onderhoud rijkswegen

De rijkswegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie werkzaamheden N3

Kijk voor actuele informatie op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel de Landelijke Informatielijn op 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's