Afsluiting toerit Marsum tijdens werkzaamheden N31-A31; 19 augustus - 3 oktober 2019

Werkzaamheden

Afsluiting toerit Marsum tijdens werkzaamheden N31/A31; 19 augustus - 3 oktober 2019

Gepubliceerd op: 29 augustus 2019- Laatste update: 29 augustus 2019 15:54 uur

Rijkswaterstaat voert in de periode van maandagochtend 19 augustus tot donderdagmiddag 3 oktober 2019 grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A7 tussen Witmarsum en knooppunt Zurich en aan de N31/A31 tussen knooppunt Zurich en Marsum.

Voor een deel van het werk is meer tijd nodig dan vooraf ingeschat. Het verkeer wordt hierdoor bij toerit Marsum langer gehinderd.

Langere afsluiting toerit Marsum

De afsluiting van de toerit Marsum noordzijde (rijrichting Afsluitdijk) duurt langer dan eerder is gecommuniceerd. De toerit wordt gedurende de gehele periode van dinsdagochtend 3 september 09.00 uur tot zaterdagochtend 14 september 2019 05.00 uur afgesloten voor al het verkeer.

Omleidingsroutes werkzaamheden Marsum

Het verkeer wordt omgeleid via de af- en toerit Leeuwarden-Noord. Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

De auto- en snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit onder andere het vervangen van het asfalt, en werkzaamheden aan geleiderails en bermen.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. Bellen kan ook met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's